Paulina Holmberg

Barnvagnsköp!
Kan tyckas lite tidigt att vi redan planerar inköp av barnvagn (speciellt tidigt med tanke på att vi blev framflyttade), men ärligt talat känns det inte så farligt! Jag hade från början några få krav i vad jag sökte i en vagn, det handlade mest om att successivt intala N att tycka samma sak som jag.
 
Prio ett var att vi skulle ha en vagn med svängbara hjul! Jag har kört sååå otympliga barnvagnar på förskolor, så svängbara framhjul kändes som ett måste i mina ögon! Nästa tanke om hur den perfekta vagnen skulle va var att det skulle bli en vit vagn i läder. Det tåls att tilläggas att på denna punkten var N BETYDLIGT mer svårövertalad.
 
Vad gäller inköpet av vagn så kollade jag på nya vagnar först, och tyckte det kändes som ett bra val. En ny vagn är ju självklart bra, och blir kanske mer ens "egen", till skillnad från en begagnad. Dock älskar ju jag att göra fynd, därför gick jag in på blocket (mer för skojs skull, jag hade verkligen tänkt vänta med inköpet flera veckor) och hittade precis vad jag sökte för en betydligt mindre peng. Som sagt, jag älskar att fynda, så det vore idiotiskt att inte köra på när man hittar nåt så bra. Det blev dessutom någon slags kompromiss mig och N emellan då jag ffick en vit liggdel, och han en svart sittdel. Så i förmiddags var vi och kollade på vagnen, och fick även med oss den hem! Så mysigt, längtar tills vår sprattelfis får ligga där och mysa!
 
 
N A T H A L I E

Gud vilken fin! :) kram

Svar: Ja visst var den :D tror den kommer bli superbra!
Paulina Holmberg

MALIN

Vilken fin barnvagn! Ser jättebra ut :) Kram

Svar: Tack! ja jag tror den ska bli bra :)
Paulina Holmberg

Mirre

Vi köpte också beg vagn och den har varit toppenbra men nu har vi köpt en ny vagn, men det är för att det är dags för en "lättare" sittvagn nu, nu är kombivagnen för tung =D, men hon är ju 2 år =D

Svar: Ja men precis, fungerar ju hur bra som helst med en begagnad! Våran är supperlätt och har med en sittdel så är verkligen jättenöjd :D
Paulina Holmberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress