Paulina Holmberg

Glossybox limited edition julbox
Jag har ju prenumererat på Glossybox ett tag och för ett tag sedan fick jag hem den här fina boxen från Glossybox. Det är deras limited edition julbox och jag har alltså köpt den utöver den prenumeration som jag redan har! Detta kan helt klart vara en av de snyggaste boxarna jag fått, och jag är riktigt nöjd med många av produkterna!
Kalasdag och minijulafton
Idag har dagen gått i ett. Vi har haft "stora städdagen" här hemma, vilket inte är helt lätt med en 1.5åring springandes runt benen! Han är dock så söt när han bara vill hjälpa oss. Han går omkring med dammsugaren och ska själv dammsuga här i huset!
 
Vi har också varit på kalas för mina fina brorsöner som har fyllt år. B älskar att leka med andra barn och har inga problem alls med att anpassa sig. Dock kan han bli lite hårdhänt ibland, men han lär sig mer och mer ju äldre han blir - som det ska vara.
 
Nu på kvällen hade vi "taco-fredag" med N's familj. Vi brukar varje vecka, sedan ca 2 år tillbaka, ha tacotorsdag, men denna veckan fick det istället bli en taco-fredag. Och lika bra var kanske det, för då fick vi möjlighet att dela ut de sista julklapparna, spela spel, och bara ha en mysig kväll! Någonting som både jag och B tycker är jobbigt är att han har så svårt att somna på kvällen, framförallt när vi är hemma hos andra. Han blir så uppspelt att han inte alls kan slappna av. Idag var han dock på bra humör men det känns ändå inte bra i mammahjärtat när ett så litet barn somnar så sent. Vi får hoppas han växer ur det!
Julaftons morgon
Sedan jag och N blev ihop för 6.5 år sedan har vi varje år öppnat julklapparna som är från varandra på julaftons morgon. Det har blivit som en tradition kan man säga och den levde vidare även i år. Höjdpunkten för i år var att se B när han fick se sin gåbil framför granen, han blev störtförtjust med en gång!