Paulina Holmberg

Att ge komplimanger
 Jag har fått en hel del komplimanger på mitt jobb sen jag började där. Jag har kommit på att jag är ganska dålig p att ta komplimanger men någonting jag är ännu sämre är att ge dem. Jag kan ge komplimanger om jag verkligen verkligen tycker någonting, men jag är inte så bra på att visa uppskattning när det gäller saker som exempelvis är konstant. Jag har exempelvis fått höra att jag är så lugn och att det därför är väldigt tacksamt att jobba tillsammans med mig. Sånna enkla komplimanger måste jag också bli bättre på att ge!
\n
 
\n
Är DU bra på att ge komplimanger?

Vinn en dekal från Enmatildapysselochvinyl
Hej på er! Som ni kanske vet har jag emellanåt samarbeten med företag jag tycker om. För ett tag sen fick jag en förfrågan på Instagram om ett samarbete med @enmatildapysselochvinyl (sök gärna upp henne på Instagram). Hon gör superfina vinylstickers och dekaler och jag fick äran att bli sponsrad med en dekal (se nedan) men fick också lotta ut en till mina följare.
Vill ni ha möjlighet att vinna en såhär fin dekal, med eget namn såklart så gå in på Instagram och följ mig där @holmbergpaulina 
Min födelsedagspresent
Jag kom ju på att jag helt glömt visa vad jag fick av N och B i födelsedagspresent. Ni vet lyckan när man får någonting man verkligen trånat efter? Den upplevde jag! N hade köpt det objektivet som jag gått och spanat på SÅ HIMLA LÄNGE!. Det är ett 24-70mm från Nikon och på tok för dyrt egentligen! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när jag insåg vad det var! Senare i vår kommer jag fotografera ett bröllop och då kommer detta objektiv att vara perfekt!