Paulina Holmberg

Få 20% rabatt på Glossybox
Som ni vet har jag prenumererat på glossybox ett bra tag och jag är så nöjd. Jag hade ett uppehåll ett tag men är,  sedan ett ganska bra tag sen tillbaka,  återigen prenumerant. Om ni vill se några glossyboxar jag tidigare fått så kan ni klicka er in i kategorin som heter skönhet här på min blogg! 
 
Hur som helst så är detta första glossyboxen detta året, och jag är så nöjd. Dock måste jag erkänna att jag är liiiite missnöjd med produktprovet av Zlatans parfym. Seriously, lite mer en ett så litet prov hade man väl kunnat få?
 
Om ni skulle vara intresserade av att börja prenumerera på Glossybox då kan ni klicka HÄR eller skriva in PAULINA-R3G som ger er hela 20% rabatt på första boxen. Det som jag tycker är skönt med glossybox, förutom det fantastiska upplägget och sakerna en får, är att det går att säga upp prenumerationen när en vill utan uppsägningstid! </div
Osorterade bilder
I slutet av varje år så brukar jag göra en fotobok. Jag har gjort detta i tre år (2014-2016) och har verkligen tänkt fortsätta med detta. Detta brukar dock resultera i att jag sitter och svär över att jag inte hittar några bilder. Jag har blivit bättre. Nu sorterar jag upp bilderna under år och månad. "Riktiga" fotograferingar sparas på en särskild hårddisk. Problemet med mina privata bilder är dock att jag alltid har för vana att fota i RAW, detta gör att bilderna måste in i ett bildbehandlingsprogram innan jag kan ladda upp dem någonstans.
 
Jag tänker att i år får jag ha ett nyårslöfte ang. detta, nämligen att varje månad fixa iordning bilderna. På så vis släpar inget efter, och jag har inte lika mycket arbete såhär i början på nästa år. Kanske lägger jag till och med upp en liten resumé av månaden här på bloggen. På så sätt blir jag verkligen tvungen att sköta mig!
Mina fina killar!
 
När killarna i mitt liv är på väg in genom dörren och bara är sådär fina som de kan vara, ja då hojtar jag "STOPP! Jag måste hämta kameran!".