Paulina Holmberg

Minisemester på kusten.
Jag och N planerade ganska tidigt att OM vi kan och orkar så skulle vi åka iväg under några dagar under sommaren. Vi hade inte bestämt exakt vart och när vi skulle åka, men till slut landade på kusten och närmare bestämt Varberg! 
 
Vi tog N's föräldrars husbil och bokade camping två nätter men tänkte att vi kanske skulle stanna längre om vi orkade och ville. Vi hade inga fullständiga planer över vad vi skulle göra men gick på några marknader, strosade runt i Varberg och myste tillsammans på campingen. 
 
Benjamin är ju nu 5 veckor och någonting som jag konstaterat och funderat över är att folk inte verkar ta med sig sina småttingar ut precis i början, iaf verkar folk bli väldigt förvånade över att vi har en så liten med oss, men ärligt talat känner vi att vi inte behöver sitta hemma bara för att vi har en bebis. Tvärtom är vi bara glada över att vi har en tredje person att dela våra upplevelser med. Det var dessutom en mamma som tyckte att "han inte hade så mycket nytta av att semestra nu, det blir ju roligare när de blir så stora så att de kan vara med lite!", men ärligt talat är ju semestern till för mig och N också!
 
Hur som haver hade vi några jättemysiga dagar på kusten!