Paulina Holmberg

Fisens rum, och en ny spjälsäng!
När vi i vintras berättade för mina svärföräldrar om fisen var det första min svärmor sa till min svärfar "Jaha, då får du nog måla om den gula spjälsängen nu!". Detta var den säng som N's pappa hade när han var liten så på ett sätt kändes det jättekul! Sen dess har tiden gått och vi har varken sett spjälsängen som gul, eller som någon annan färg. Och det med all rätt, det har ju verkligen inte varit någon stress, men till slut, fullt med saker på golvet i fisens rum, började vi ändå undra vart den där stackars sängen tagit vägen.
 
Till slut frågade vi svärföräldrarna om de hade tänkt att måla den snart, men fick till svar att, om det var okej för oss, så kunde vi få en ny istället. Svärmor tyckte att det var bättre att vi själva fick välja ut en som vi ville ha, som hon sedan kunde köpa åt oss. 
 
 
Vi är ju mycket för grått och vitt här hemma så när vi hittade denna grå spjälsängen tyckte vi att den skulle passa perfekt (både i vårt och fisens rum). Och jag som är ett "förvaringsfreak" ÄLSKAR att det är lådor undertill, så himla smidigt att ha sängkläder, filtar och godsedjur i!
 
 
MADDISENJ.SE

Vilken fin säng

Svar: Ja, vi älskar den :D
Paulina Holmberg - BF juni 2016

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress