Paulina Holmberg

Inskolning
Idag har jag och B varit på inskolning på förskolan. Vi fick reda på detta (i mitt tycke) väldigt sent men har ändå försökt förbereda oss så gott vi kan. Förra veckan fick vi hjälp att passa B eftersom både jag och N har börjat jobba, men nu under inskolningen kommer jag att vara föräldraledig och ha honom på inskolningen, samt resten av tiden.
 
Det känns lite jobbigt i mammahjärtat att min älskling ska vara så långa dagar på förskolan, och en liten del av mig skulle vilja vara hemma bara för att han ska få möjligheten att vara hemma. Samtidigt vill jag faktiskt jobba då jag anser att det stärker mig som person, och som mamma. Det är känsligt det här med att balansera barnets bästa med sina egna behov, och ibland är det även svårt att just veta vad som är barnets bästa.
 
Hur som helst så har det gått superbra, och B lekte jättemycket med de andra barnen. Det märks dock att han är ovan vid att leka med andra barn, och han inte riktigt vet när de andra barnen vill och inte vill. Detta ör dock inget jag oroar mig över utan jag är säker på att det kommer bli hur bra som helst!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress