Paulina Holmberg

Lägesuppdatering
Här hemma kämpar vi med en bråkig mage om kvällarna, och njuter till fullo på dagarna. Vi har upptäckt att lilleman får ont i magen, och är väldigt gasig på just kvällarna, vid ungefär samma tidpunkt. Därför försöker vi i den mån det går lista ut vad det kan bero på, och vad vi kan göra för att lindra besvären. Jag har därför börjat äta mjölkfritt, och visst är det lite knepigt att hitta på nya saker att äta istället, men jag lider ju inte direkt av det, och gör därför gärna det om det kan få fisen att få mindre ont. Igår hade vi faktiskt en bättre kväll, men vi har ingen aning om det beror på det, eller någonting helt annat.
 
Vi har dessutom köpt hem magdroppar som vi ska testa, och pysventiler att ta till i nödfall. Vi har också märkt att bärselen är grymt bra när sprattelfis har ont i magen, då han gärna vill bli buren och gå omkring. Så nu hoppas vi att vi får bukt på magontet för det känns helt klart som att det är en sådan sak som begränsar våra kvällar, och jag vill självklart inte se lilleman ha så ont!
 
Världens sötaste lilla blöjrumpa!
 
 
astmatrollbysara.blogg.se

Vår lilleman har varit sådär speattlig och gnällig idag. Velat va nära och ha bröstet hela tiden. Funderade på om det kunde vara magen och ja det låter liknande era besvär. Tror dock att han kan ha fått lite mkt mjölk helt enkelt för den rann till för mig igår så brösten har sprängt ordentligt. Hoppas det reder sig för er, man tycker så synd om dem.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress