Paulina Holmberg

Att kalibrera skärmen.
Sen jag skaffade min skrivare har vi inte varit sams en enda gång, jag tycker inte att resultatet blivit rätt trots färgprofiler, datorns inbyggda färgkalibrering och inställningar hit och dit. Men förra veckan fick jag hem en kalibrator, och OJ, vilken skillnad! Nu förstår jag varför jag och skrivaren inte har varit sams, det är ju helt klart den som har haft rätt, och jag hissar den vita flaggan. Nu ser jag vad jag har gjort med en del av mina stackars bilder, och jag lovar att det kommer se bättre ut färgmässigt i framtiden!
 
Imra håller låda.
Jag bjuder på en vardagsbild från veckan av vår förträffligt fina, men knäppa katt. Av någon anledning har hon fått för sig att katter ska vara i lådor. Kommer det en ny låda till hemmet ska den inspekteras och provsittas; oavsett hur liten lådan är!
Malin och Mariell.
Det blir mycket gamla bilder här nu, men som sagt har jag ju vart rätt kass på bloggandet (minst sagt) så känner att jag har lite att ta igen. Men hur som haver är de här bilderna från en fotografering jag hade i början av sommaren. Det var Malin som gav bort en syskonfotografering till sin syster Mariell, för vad är väl bättre att ge bort än en fotografering? ;)