Paulina Holmberg

Babysitter, babygunga eller vagga?
Vi har förvisso tänkt oss en hederlig spjälsäng till vår lilla fis, men samtidigt tycker jag att det vore praktiskt att ha någonting som han kan vara i på undervåningen. Jag trodde att vi hade en vagga som min pappa har gjort, men det verkar inte längre så, vilket innebär att vi får köpa någonting istället. Så ni som har barn, vilket föredrar ni? Babysitter, vagga eller babygunga? Har ni några konkreta tips om vad som är bra, samt fördelar och nackdelar?
Min hemsida
Under våren får jag alltid ett sådant otroligt fotosug. Då vaknar hoppet till liv, och jag börjar så smått tänka att jag vill ta lite kunder och fotografera igen. Nu har alltså de här tankarna vaknat igen, och jag satt under gårdagen och pysslade ihop min hemsida, då jag tyckte den behövde en uppfräschning. Tyvärr tog jag inte så många fotograferingar förra året så därför hade jag inte många nya bilder att lägga in, men lite finare fick jag till den i alla fall.
 
 
Jag har ju inte direkt inriktat mig på någon specifik målgrupp, men jag skulle egentligen mest vilja fotografera gravida, och barn. Erfarenheten finns ju tyvärr inte riktigt, men det är ju absolut någonting att jobba på!
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till min hemsida.
 
 
Markus Krunegård
Jag har lyssnat på Krunegård i minst 7år, så när min lillasyster gav mig biljetter till hans konsert i julklapp blev jag minst sagt i extas! Så i torsdags åkte jag, min lillasyster och fisen i magen till Skövde för att lyssna på honom. Vi hade det supermysigt, och Markus var hur bra som helst (ingen överraskning där tho). Det var dessutom en akustisk solokonsert så upplägget var väldigt annorlunda, men jag gillade det, det var en riktig myskänsla. Ännu bättre var det att vi satt längst fram (ingen som känner mig blir övverraskad över detta tror jag)!