Paulina Holmberg

Att festa som gravid.
För mig har det vart ganska viktigt att "forsätta som vanligt" även när jag blivit gravid. Självklart lyssnar jag på kroppen (precis som innan), och vill inte jag följa med ut och festa en dag, så hoppar jag det och hittar på någonting annat istället. Men jag känner inte, som säkert många andra gravida gör, att jag inte kan vara med alls. Jag tycker absolut jag kan vara med på en fest, även om jag är gravid (avstår SJÄLVKLART alkohol). Jag tror det är viktigt att komma ihåg att det inte är alkohol som gör en fest, utan din inställning och ditt humör. Du kan ha lika roligt nykter!
 
Därför kommer jag självklart fira nyårsafton tillsammans med mina kompisar ikväll, även om jag får byta ut bubblet mot Bubbliz vid 12-slaget!
Foundationfavorit!
Jag är en sådan som väldigt sällan ber om hjälp i affärer. Jag vill inte vara till besvär, och framförallt tror jag att jag inte vill verka okunnig. Men sedan Helen Torsgården förklarade att Bare minerals kunde innehålla ämnen som var lite bråkiga med hyn, samt att jag själv upplevt detta lite, gick jag in och bad om hjälp på Kicks, och fick fatt på Smashbox puderfoundation, och jag är så NÖJD!
 
 
Den täcker lagom, och jag har aldrig varit en sådan som gillar att smeta en massa "kladd" i ansiktet, därför är denna perfekt! Jag har också märkt att den bråkiga hyn har lugnat ner sig lite. Jag har den i fair/light (blekfis, ja!) och färgen är perfekt, som sagt, jag är hur nöjd som helst!
 
Barnvagnsköp!
Kan tyckas lite tidigt att vi redan planerar inköp av barnvagn (speciellt tidigt med tanke på att vi blev framflyttade), men ärligt talat känns det inte så farligt! Jag hade från början några få krav i vad jag sökte i en vagn, det handlade mest om att successivt intala N att tycka samma sak som jag.
 
Prio ett var att vi skulle ha en vagn med svängbara hjul! Jag har kört sååå otympliga barnvagnar på förskolor, så svängbara framhjul kändes som ett måste i mina ögon! Nästa tanke om hur den perfekta vagnen skulle va var att det skulle bli en vit vagn i läder. Det tåls att tilläggas att på denna punkten var N BETYDLIGT mer svårövertalad.
 
Vad gäller inköpet av vagn så kollade jag på nya vagnar först, och tyckte det kändes som ett bra val. En ny vagn är ju självklart bra, och blir kanske mer ens "egen", till skillnad från en begagnad. Dock älskar ju jag att göra fynd, därför gick jag in på blocket (mer för skojs skull, jag hade verkligen tänkt vänta med inköpet flera veckor) och hittade precis vad jag sökte för en betydligt mindre peng. Som sagt, jag älskar att fynda, så det vore idiotiskt att inte köra på när man hittar nåt så bra. Det blev dessutom någon slags kompromiss mig och N emellan då jag ffick en vit liggdel, och han en svart sittdel. Så i förmiddags var vi och kollade på vagnen, och fick även med oss den hem! Så mysigt, längtar tills vår sprattelfis får ligga där och mysa!