Paulina Holmberg

Apotek hjärtats startbox
Det finns ju oändligt många sånnahär babyboxar att få/köpa, men jag har faktiskt bara beställt två än sålänge. Den första är från Apotek hjärtat, och jag är faktiskt positivt överraskad. Hjärtats babybox är gratis om man är medlem hos apotek hjärtat, och kan hittas HÄR, är man inte medlem kostar den 349kr.
 
 
Så vad fick jag då i boxen? Förutom massor av bra rabatter (som dessutom håller i ett helt år), fick jag saker som är bra att ha tills dess att fisen tittar ut.
 
Produktprover från Sophie la girafe, samt Purelan (mot ömma bröstvårtor), en kräm från Bepanthen (mot blöjeksem), olika plåster och en napp för nyfödda från Tommee tippee.
 
Två paket våtservetter (hur bra är inte det?), babytops, ett barnvagnshänge, samt Windi som är mot gasbesvär och kolik.
 
 
Spontantripp till Ullared!
Jag och N hade egentligen bestämt oss för att inte åka till Gekås innan fisen kommer, "Det orkar jag aldrig, mina fötter kommer dö av det!". Men så är det fler och fler som vart där, och jag har bara blivit mer och mer sugen. Så igår bestämde vi oss, väldigt spontant för att ändå ta en tripp till Ullared. Varken jag eller N är särskilt spontana, men är det någon gång vi ska vara det så är det ju nu innan fisen kommer. 
 
Vi tänkte väl egentligen kanske inte köpa jättemycket, och gjorde inte heller det. Trots det så fick vi ihop till en ganska så bra summa, men nu har vi ju faktiskt köpt en massa sånnadär småsaker som är bra att ha! Dock tror jag att jag ALDRIG har gått så snabbt igenom kläder- och sminkavdelningarna, men det var ändå skönt att köpa andra saker, så vi kom mest hem med bebissaker, och inredning denna gången!
 
Bland annat köpte vi en blöjhink, jag vet att folk tycker olika om just blöjhinkar, men eftersom vi kommer byta blöjor på andra våning är jag helt säker på att vi inte kommer gå ut med varje enskild påse, och då känns en blöjhink fräschare! Dessutom har jag testat just denna modellen på förskola, och tycker att den fungerar superbra!
 
 
Babyshower
Igår var vi bjudna på taco/"kom och se mitt nyrenoverade hus"-mys hos N's syster. Vi brukar ses varje torsdag och äta taco, så att vi skulle ses en fredag kändes inte alls konstigt egentligen. När vi kom dit reagerade vi på att det stod många bilar utanför, men tänkte väl inte mer på det. När vi sedan kom in i huset stod alla våra nära och kära där, och hade tillsammans anordnat en jättemysig babyshower! Jag och N blev lika förvånade båda två, och det var jätteroligt att det var en babyshower med alla våra närmaste vänner, och inte bara tjejer. Det ska ju trots allt vara ett tillfälle att ses, och fira tillsammans med alla kompisar!
 
Det enda jag tyckte var tråkigt var att jag inte hade med en kamera så vi kunde ta kort, men vi är ändå supernöjda över att träffa alla, kanske speciellt de kompisar som vi pga olika anledningar inte träffar jätteofta. Vi fick också superfina, och jättebra saker tills dess att fisen tittar ut!
 
Tack åter igen alla som var där, men också ni som av olika anledningar inte kunde komma!