Paulina Holmberg

En vecka gammal
Idag är vår fis redan en hel vecka gammal! Jag blir helt sentimental när jag tänker på det, tiden kommer gå så fort och snart kommer han vara en trotsig tonåring som vi får oroa oss för (okej jag kanske överdriver en gnutta, men ibland känns det så). 
N och Benjamin när Benjamin var 1 dag gammal!
 
Idag firar dessutom jag och N 5 år tillsammans. Idag för 5 år sen blev vi officiellt "ihop" och sen dess har vi hunnit med så himla mycket! Vi har hunnit skaffa hus och en underbar liten son! Jag är så tacksam för att jag har N och för att han har gett mig världens finaste son! Han har ställt upp varje sekund och sen vi kom hem från BB har han verkligen passat upp på mig och tagit hand om oss! Jag älskar dig!
 
 
Benjamin!
Äntligen är han faktiskt här! Här på bloggen har det ekat tomt men faktum är att den 23/6 kl.22.50 tittade vår lilla son ut för första gången! Vi njuter i fulla drag och myser oss igenom dagarna! 
 
Benjamin!
 
 
4 dagar över tiden
Idag är jag i vecka 40+3, och har därmed gått 4 dagar över tiden. Jag har ju sedan långt tillbaka varit stensäker på att jag skulle få "för tidigt", men tji fick jag. Ännu har ingen bebis setts till, och det är sjukt jobbigt att gå och vänta. Note to self till nästa förlossning - Räkna med att bf är två veckor senare än vad de säger. (I mitt fall skulle jag denna gång alltså räknat med förlossning 1/7).
 
 
As I said, det är sjukt jobbigt att gå och vänta, och jag har blivit väldigt deppig den senaste tiden. Jag vet att det är korkat med tanke på att jag nu är närmare än jag någonsin vart, men nu känns det som att han inte kommer att komma längre, som att hela graviditeten är inbillad i princip. 
 
Idag var jag i alla fall hos barnmmorskan och hon trodde att det inte var långt kvar nu, då hon märkte av lite förändringar och sådär. Dessutom fick jag en hinnsvepning gjord, så vi får väl se om den kan ha varit till någon nytta eller ej. Har googlat för fullt på om andra fått resultat av en hinnsvepning, vilket verkar vara väldigt olika.