Paulina Holmberg

25 år, mamma, förskollärare och husägare!
Igår fyllde jag 25 år. Helt plötsligt fick jag lite.... well, inte åldersnojja, men funderingar. Helt plötsligt insåg jag att det är så galet mycket jag ännu inte hunnit göra och som jag egentligen vill göra. Med detta i åtanke har jag gjort någon slags miniversion av en bucket list. Gud vad oinspirerande ändå, här går jag och fyller 25, får åldersnojja och gör en bucket list - känns väldigt klyshigt på något vis. Samtidigt har jag ju faktiskt hunnit gör VÄLDIGT mycket under de här 25 åren med. Jag är tillsammans med min livs stora kärlek, och pappan till mitt barn. Jag har världens finaste son, jag håller på att ta examen (väntar på sista betyget), och jag har, tillsammans med min älskade hjärtevän ett hus som kommer att bli galet fint till slut och jag har världens mysigaste och snällaste katt (ni skulle se katten och B tillsammans!) - life is good med andra ord!
Lull-lull är inte lika fint i kombination med en 7-månaders bebis!
 
När man får en liten bebis finns även tankarna på att man "måste barnsäkra" någonstans i bakhuvudet. Vad innebär då barnsäkra? Ja.. DET MÄRKER MAN! Barnsäkra för mig var typ sånna där spärrar till köksskåp och lådor, och grindar till trappan. Eller? Skulle det behövas mer?
 
Vårat yrväder till bebis på 7 månader är inte stilla mer än nödvändigt (dvs för att äta, sova och ibland bajsa). Framförallt kryper han omkring överallt, men dessutom går han gärna i gåstolen. Gåstolen är förvisso bra på så vis att den ofta ger lite distans till saker och ting då den är så klumpig. MEN som 7-månaders bebis kan Benjamin även ställa sig upp själv. Han kan ställa sig med hjälp av bord, bänkar, stolar eller andra lämpliga saker i lagom höjd, och han siktar in sig likt en missil på de saker som har ömtåliga, fina eller på annat sätt ej barnvänliga saker på/i sig. Helt plötsligt var inte barnsäkra att sätta upp grindar och spärrar. Helt plötsligt var "barnsäkra" plocka undan kattmaten, stänga in kattlådan så han inte får tag i kattsanden, ta bort ALLA saker från skötbordet, plocka bort alt ställa upp allt "lull-lull" och "krims-krams" i hela huset. För ärligt talat, Benjamins mamma är lite av ett neat-freak som ballar ur när bebisen tar tag i "fel" saker. Hejdå alla fina "prydnads-saker", vi syns om några år!
 
 
Har ni varit här utan mig?
Herregud! Här har bloggen legat på is rejält, och då menar jag REJÄLT, men så fick jag nu se att statistiken ändå var rätt hög. Jag tänkte först att det förmodligen varit så att ni kikat in här nu när det faktiskt kommit nya inlägg i några dagar, men när jag tittar på statistiken så ser jag ju för sjutton att ni har varit här utan mig! Alltså, what? Vilka är ni? Vad har ni väntat på? Nu är jag nyfiken på ER! Lämna gärna en kommentar och skriv nåt kul, typ om jag känner dig, vem du är, och vad du vill läsa om i den här så kallade bloggelibloggen! 
 
(Jag skäms förresten över min header som inte är det minsta aktuell! Fixar detta asap!)