Paulina Holmberg

Liseberg
Igår var vi och firade min syster på Liseberg. Vi överraskade henne genom att åka dit trots att vi sa att vi skulle stanna hemma. Vi hade så roligt! Framförallt så är det alltid så underbart att se när Benjamin är glad. Hans glädje när han åkte i de olika åkattraktionerna var obetalbar! Att se honom lyckligt är den största glädjen 😍.

Vår B är dessutom helt fordonstokig och älskar allt med ratt, hjul och fart 😂. Ni kan ju gissa om han blev taggad när han såg bland annat farfars bilar 👆😍. 
Confident living
Detta är ett betalt samarbete med confident living. Bilderna kommer från confidentliving.se

Just nu håller vi på att renovera hemma och göra iordning Benjamins rum. Till det nya rummet krävs ju också självklart lite nya saker för att matcha det nya rummet. De här fina sakerna kommer från confident living. Confident living har allt möjligt när det gäller inredning till både stora och små, och med rabattkoden BBCLMNTB (krånglig jag vet) så får ni just nu 10% rabatt på ALLT hos Confident living. 


En fantastisk sommar 2018
Jag tillhör definitivt en av de som har klagat på värmen. Ja, jag skulle nog rent allmänt vilja kalla mig en klagare av högsta rang! Jag är en sån människa som klagar på när det är kallt, när det är varmt, när det blåser, när jag är sjuk, när jag är trött och kanske framförallt när jag är hungrig (finns ingen annan känsla som jag hanterar lika dåligt) 

Trots detta måste jag medge att vi haft en sjukt fin sommar. Att ha en 2-åring är absolut inte alltid lätt, men så himla kul! Nu i sommar har vi passat på att bada (MASSOR), åkt på utflykter, husvagns-semestrat på Öland, kalasat, renoverat och utökat Benjamins ordförråd med två nya, VÄLDIGT viktiga ord - "glass" och "kaka", och jag är så himla tacksam över att just min familj är min!