Paulina Holmberg

Läkarbesök imorgon.
När vi gjorde förra ultraljudet var det en sak som inte såg helt rätt ut. Egentligen var inte barnmorskan jätteorolig, men hon tyckte ändå att det var någonting som vi borde kolla upp. Bebisens hjärta slog nämligen några extra slag ibland, vi vet inte riktigt vad det betyder mer än att nångång ibland så slog det ett extra slag. Hon sa att det kunde vara så, och att nästa gång man tittar är det inte alls så, men tyckte ändå att vi skulle låta en doktor kolla på det.
 
Imorgon ska vi alltså till KSS igen för att låta en doktor kolla hur hjärtat ser ut. Vi har inte oroat oss så mycket över detta, men det börjar ändå kännas lite nervöst. Gissa om jag har fått hålla mig från att googla på detta, men jag har faktiskt lyckats hålla mig - tack och lov! Annars skulle jag förmodligen vart ännu mer orolig.
Världens sötaste lilla dop-tjej
Mitt intresse för fotografering har väl kanske avtagit en del, men jag tror jag har börjat hitta tillbaka, i alla fall lite igen. I december hade min svägerska dop för sin dotter, och nu tyckte de att det var dags att skicka ut tack-kort, därför fick jag i uppdrag att fotografera lilltjejen i sin dopklänning, och inte kan de väl bli dåligt när man är så söt?
 
 
Har märkt att färgerna mattas ut på bilderna jag lägger upp på bloggen, synd!
 
 
Vecka 21
Igår gick vi över hälften av graviditeten, och det är alltså bara halva kvar.
 
Vecka 21 (20+0)
 
Bara under senaste veckan har jag fått magkatarr och mår väl helt ärligt lite sådär. Detta innebär att jag inte kan stoppa i mig vad som helst (vilket ju är positivt iofs). Jag har märkt att jag främst reagerar på stark mat, jobbigt tycker jag då det är så gott med stark mat, men samtidigt vill jag ju inte behöva gå runt och ha ont i magen. Lillkillen därinne sprattlar titt som tätt, och N har även han lyckats känna ett par sparkar när han håller handen på magen, mysigt!